Albinuta GIB

Doneaza o Carte!


Doneaza o carte peste Prut!

Revista Accent Basarabean

Accent Basarabean Nr5

Revista Accent Basarabean Nr.6, Iarna 2012

Publicitate

Parteneri Media

Parteneri

GIBCluj > Despre GIB > Albinuta GIB

Tu esti ALBINUTA GIB!

Afis general

    Concursul „Tu eşti Albinuţa GIB” desfăşurat în perioada 20 ianuarie – 25 februarie, a avut menirea de a desemna câte o albinuţa din cadrul departamentelor GIB. Scopul acestui concurs a fost încurajarea membrilor GIB de a participa la sedinţele pe departament, atât în mod calitativ cât şi cantitativ.

    După o muncă grea de aproximativ o luna de zile, sedinţe secrete şi intensitate maximă de afirmare Albinuteţele şi-au primit răsplata în cadrul premierei din 25 februarie. La acest eveniment au mai avut loc o serie de activitaţi distractive prin care s-a încercat a motiva şi restul membrilor organizaţei.

    În urma criteriilor de selecţie stabilte au fost desemnate urmatoarele Albinute GIB:

Arinuta (Arina Vrabie)

Arina Vrabie

 

 

Prima domnisoara printre rindurile IT-istilor GIB-isti, care stimulat baietii sa vina la sedinte. S-a remarcat prin faptul ca a remodelat banerele „promoveaza GIB” de pe site-ul gibcluj.ro. Pe lângă faptul că a participat la toate şedintele, a postat  toate procesele verbale pe grup şi nu în ultimul rând a contribuit cu sugestii la modificarea site-ului.

Irinuta (Croitor Irina)

Irina Croitor

 

O GIB-istă adevarată cu capacităţi intelectuale deosebite, punctuală, care a participat la toate şedinţele de la Departamentul Relatii Externe şi a fost aleasă „albinuţa” deoarece o avut o prestatie foarte bună la activităţile din cadrul departamentului. Activităţi ca: redactarea şi valorificare invitaţiilor pentru festivalul Bucovina, la fel a venit cu idei vizavi de Festivalul Bucovina şi a identificat potenţiali jurnalişti, oameni de afaceri,  din Republic Moldova.

Marinuta (Marina Zabica)

Marina Zabica

 

O fire energică şi plina de viaţă care creşte valoarea departamentului Media şu PR. A participat la redactarea comunicatelor de presă şi în special realizarea comunicatului pentru Festivalul Bucovina. La fel albinuţa a contribuit şi la identificare motto-urilor pentru Festivalul Bucovina şi nu în ultimul rând a colaborat cu departamentul IT în ceea ce priveşte -verificarea şi actualizarea informaţiei de interes general de pe site - ul  organizaţiei.

Victorita (Victoria Botea)

Victoria Botea

 

Este responsabilă şi receptivă în ideea că stie să-si facă temele pentru acasă cu sârguinţă. Ca activităţi: a contribuit la stabilirea obiectivelor pentru proiectul „Caravana admiterii”, trimis spre aprobare la DRP, tot ea a dezvoltat ideea de continuitate a acestui proiect. Face parte din echipa fundraising pentru festivalul „Basarabia” şi deja a stabilit legături cu potenţiale ansambluri de dansuri populare pentru acelaşi proiect.