Flash Mob de solidaritate cu Republica Moldova

2009-04-14

Sunteti invitati sa participati la un flash mob de solidaritate pentru protestele din Republica Moldova! Flash mob-ul este un proiect care se bazeaza pe o mobilizare "inexplicabila" a unor oameni, un mod de a se exprima, pentru cei care participa. Acesta nu este o actiune, meeting sau incalcarea ordinii publice. Nu e nimic ilegal in a-ti manifesta solidaritatea umana fata de tinerii demonstranti de la Chisinau care se impotrivesc regimului comunist. Desi acest flash mob nu are organizatori, fiecare dintre noi este responsabil de trasmiterea mesajului de solidaritate catre toti pe cei care ii cunoastem.

Fie ca veniti sau nu, forwardati aceasta invitatie prietenilor si cunostintelor pe care credeti ca i-ar interesa.

INSTRUCTIUNI

Loc: Cluj Napoca, statia de transport in comun Arte Plastice (la sensul giratoriu din Mărăşti) ruta troleibuzului 6

Ziua si ora: miercuri, 15 aprilie, 8:00 AM

Durata: 30 de minute

1. Informeaza-te asupra situatiei din Republica Moldova, urmareste cum sunt interogati si chiar torturati tinerii moldoveni care se impotrivesc regimului comunist de la Chisinau. Pentru inceput, priveste acest scurt interviu de pe YouTube http://basarabiaprotestcluj.blogspot.com/2009/04/blog-post.html

2. Pentru ca tanarul din film poate fi oricare dintre noi, poate fi un prieten drag sau chiar fratele tau, arata lumii ce i s-a intamplat, cum un regim autoritar i-a inselat idealurile, l-a torturat si l-a acuzat de vandalism si violenta.

3. Ia o esarfa rosie, suficient de lunga incat sa poti sa te legi peste gura.

4. Miercuri, 15 aprilie, la ora 8:00 AM, ne intalnim in statia de troleibuz Arte Plastice de pe strada Aurel Vlaicu, la sensul giratoriu din Marasti.

5. Urca in primul troleibuz cu nr. 6 ce apare dupa ora 8:05 AM. Ramaneti pe culoar, in picioare, cu fata catre cati mai multi calatori, legati peste gura cu esarfa rosie.

6. Flashmobul dureaza 30 de minute, astfel ca troleul sa parcurga o bucata cat mai lunga din traseul sau.

7. Atentie! Pe toata durata flash mobului pastreaza tacerea, nu te adresa celorlalti si nici nu initia vreo conversatie. Dupa 30 de minute coboara din troleu si continua-ti drumul fara a vorbi cu cei din jur.

8. Poarta in următoarele zile o esarfa (bandana) alba pe brat in semn de solidaritate cu tinerii demonstranti din Republica Moldova.

 

Sursa : http://www.basarabiaprotestcluj.blogspot.com/

Inapoi

Add a comment

Comentat de Simina | 2009-04-14
Jos comunistii ! Jos dictatura !! Hai Romania Mare !! Uniti-va romani pentru fratii nostri de peste Prut !! Hai sa aratam Europei si lumii intregi care este pozitia noastra, a romanilor de rand si nu a politicienilor!!!
*
*
Calculati 1 plus 5.*