Jose Peseiro: "Oameni ca George Copos ar trebui sa fie bagati la spitalul de nebuni sau la puscarie"

2009-04-20

Selectionerul Arabiei Saudite si fostul antrenor al Rapidului, Jose Peseiro, a declarat sâmbata, în exclusivitate agentiei NewsIn, ca George Copos este singurul raspunzator pentru situatia materiala foarte grea de la gruparea de sub Podul Grant. "Pâna acum toti stiu ca George Copos m-a atacat mereu, dar nu am vrut sa raspund. Dar gata, e de ajuns! Parerea mea e ca, în Portugalia, oameni ca George Copos ar trebui bagati la spitalul de nebuni sau la puscarie.

De ce spun asta? Pai atunci când am venit la echipa, Copos spunea ca sunt cea mai buna solutie pentru Rapid, pentru ca de curând sa spuna ca sunt cel mai prost antrenor pe care l-a avut Rapidul în ultimii 16 ani. E nebun, azi spune ceva, mâine altceva", a spus Jose Peseiro.

Fostul tehnician al Rapidului s-a aratat deranjat si jignit de acuzele lui George Copos la adresa sa: "A spus acum în presa ca am tocat noua milioane de euro si ca sunt nenorocit, ca am ruinat clubul. Eu îl întreb, unde sunt banii astia de care vorbeste? Unde? Copos a încercat mereu sa ascunda anumite lucruri, a creat diversiune la club. Copos a încercat mereu sa-i triseze pe toti, pe jucatori, pe manageri, pe fani, pe toata lumea. Incredibil câta diversiune a putut crea omul asta!".

Peseiro a dezvaluit si detaliile relatiei pe care a avut-o cu George Copos cât timp a fost antrenorul Rapidului: "A încercat sa-i comande pe toti, chiar si pe mine, dar nu am acceptat asa ceva. Eu am luat-o pas cu pas atunci când a fost vorba de cariera mea si nu voi accepta sa ma comande cineva, niciodata! Nu am trisat pe nimeni. Sa-i fie rusine lui Copos pentru cum s-a comportat cu mine, am pierdut bani multi la Rapid, mi-a fost afectata imaginea, dar în continuare îmi place aceasta echipa".

În încheiere, tehnicianul lusitan a opinat ca George Copos a fost cel care a fost vinovat de plecarea lui Julio Cesar de la Rapid: "A atacat pe toata lumea, si pe Julio Cesar, si înainte sa plece, si dupa. Cine a spart clubul asta? Copos. A inventat tot felul de probleme si s-a folosit de club. Trebuie bagat la puscarie. Atât am avut de spus, dar vreau sa se stie, Jose Peseiro este un om serios, nu ca George Copos".

Sursa: NewsIn
Inapoi

Add a comment

*
*
Adunati 7 si 1.*