Medvedev a calificat drept ingrozitoare evenimentele din R.Moldova

2009-04-18

Moscova, 17 aprilie ( INFOTAG ). Dupa cum transmite INFOTAG, la sfirsitul convorbirii cu seful serviciului de stiri de la NTV, Tatiana Matcov, Medvedev a subliniat ca "protestele trebuie sa se desfasoare in forme legale, dar nu in regimul asa-numitelor "revolutii colorate" care in spatiul postsovietic nu au adus nimic decit saracie si probleme cu drepturile omului".

Medvedev a spus ca este inacceptabila situatia cind pe edificiile de stat ale Moldovei s-a incercat arborarea drapelului altui stat.

"Eu inteleg ca oamenii pot fi nemultumiti de rezultatele alegerilor, pot intelege si atunci cind opozitia cere autoritatilor unele sau alte actiuni, chiar si renumararea rezultatelor votarii. Insa toate acestea trebuie sa se desfasoare in cadrul procedurilor de drept absolut legale", considera Medvedev.

In opinia presedintelui rus, evenimentele din Moldova de la 7 aprilie s-au desfasurat "pe o cale absolut anticonstitutionala".

"Chiar si acele momente pe care le-am vazut sint ingrozitoare, cind pe principalele edificii de stat simbolurile statale au incercat sa fie inlocuite cu drapelul altei tari", a subliniat Medvedev.

Inapoi

Add a comment

*
*
Care este suma lui 6 si 5?*