Moldovenii se pot odihni pe litoralul romanesc la preturi speciale

2008-08-29

Cetatenii Republicii Moldova isi pot organiza vacanta pe litoralul romanesc la preturi speciale, in cadrul programului “Litoral pentru toti”, oferit de Biroul de promovare si informare turistica al Romaniei in Republica Moldova.

Potrivit biroului, campania de oferte speciale care incepe la 1 septembrie si va continua pana la 15 octombrie, se adreseaza tuturor categoriilor de populatie, inclusiv celor cu venituri modeste care nu-si pot permite o vacanta in varf de sezon.

In acest an, pentru prima data, la campania de oferte speciale participa si hoteluri de 4 stele care ofera preturi accesibile penru conditii foarte bune de cazare si agrement.

Astfel, pretul pentru un sejur de 6 nopti (7 zile) la un hotel de 2 stele cu mic dejun inclus este de 50 de euro, la un hotel de 3 stele, preturile variaza intre 60 si 100 euro pentru 7 zile, iar la un tarif de 135 de euro se poate opta pentru cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus.

La programul”Litoral pentru toti” din acest an participa peste 50 de unitati de cazare din toate statiunile romanesti. Pe langa posibilitatea de odihna si relaxare pe malul marii, turistii pot face diverse tratamente cu namol de Techirghiol in bazele de tratament de pe litoralul romanesc.

Pentru a putea beneficia de ofertele speciale, cei interesati trebuie sa se adreze agentiilor de turism din Moldova care opereaza destinatia Romania.

Vizele de intrare in Romania sunt gratuite, iar pentru turisti procedura este foarte simpla, existand posibilitatea ca solicitarile de viza sa fie depuse la Consulatul Romaniei de catre agentiile de turism.

Sursa: www.moldova.org

Inapoi

Add a comment

*
*
Care este suma lui 1 si 3?*