Politicieni cu greutate din Parlamentul European ar putea propune anularea alegerilor din 5 aprilie şi reluarea strutinului

2009-04-18

Politicieni cu greutate din Parlamentul European ar putea propune anularea alegerilor din 5 aprilie şi reluarea strutinului. Declaraţia aparţine europarlamentarului Maria Petre, oferită pentru Ziarul de gardă, care a precizat că “tema rămâne în continuare fraudarea alegerilor”.

“Diversiunile şi violenţele practicate de regimul Voronin au o singură ţintă: să schimbe vorba, subiectul. El rămâne, analizăm toate probele de fraudă care există deja şi propunem măsuri. Dacă va fi nevoie, sunt deja colegi deputaţi care propun, după analiza probelor, reluarea scrutinului. E vorba de politicieni cu greutate şi cu experienţă pe spaţiul estic”, a declarat europarlamentarul Maria Petre pentru Ziarul de gardă.

Amintim că, până în acest moment, instituţiile europene nu au avut o reacţie oficială referitor la recunoaşterea sau nerecunoaşterea alegerilor.

În context, partidele de opoziţie – PL, PLDM şi AMN – au precizat că adună probele necesare, care ar urma să demonstreze că votul din 5 aprilie a fost fraudat.

Sursa: UNIMEDIA
Inapoi

Add a comment

*
*
Calculati 5 plus 7.*