Un tanar de 26 de ani a fost trimis de politisti acasa in sicriu

2009-04-20

Este vorba despre Eugen Tapu din Soroca, familia caruia a fost informata de politie ca fiul lor a decedat. Tatal lui Eugen a fost chemat la comisariatul sectorului Rascani al capitalei ca sa ia corpul neinsufletit al fiului.

«E tragedie foarte mare, prea mare», spune Andrei Tapu, adaugand ca nu i s-a explicat ce s-a intamplat cu fiul sau. Sora lui Eugen afirma ca li s-a spus ca tanarul ar fi decedat acum circa 9 zile, de aceea Eugen a fost pus intr-un sicriu ermetizat.

Politistii i-au spus familiei Tapu ca Eugen s-ar fi spanzurat, intr-un imobil parasit din capitala, cu sireturile de la propriile incaltari.

Familia pune la indoiala acest fapt, povestind ca Eugen avea peste 80 kg si sireturile nu ar fi rezistat. In plus, Eugen nu are vreo taietura pe gat, care ar fi aparut oricum dupa ce ar fi atarnat cateva zile de aceste sireturi. Totodata, Eugen a fost un baiat plin de viata si nu a dat niciodata de banuit ca ar fi coplesit de pesimism, mai spun cei apropiati.

Mama lui Eugen e in strainatate si este asteptata acum la inmormantare. Initial familia a anuntat ca il va inmormanta sambata, ca sa reuseasca sa vina mama. Se fac totusi, presiuni ca inmormantarea sa aiba loc vineri, sub pretextul ca trupul neinsufleti e intr-o stare avansata de descopunere.

(dupa Ziarul de Garda)

Inapoi

Add a comment

*
*
Calculati 9 plus 8.*