Voronin medaliaza pe cei care au coordonat si executat fraudarea alegerilor din 5 aprilie

2009-04-22

Dictatorul comunist Vladimir Voronin si-a decorat subalternii care au coordonat si executat fraudarea alegerilor din 5 aprilie si care au reusit prin actiunea lor mentinerea clicii comuniste  si a familiei Voronin la putere, transmite Romanian Global News.  

Mark Tkaciuk, fostul consilier prezidential pe probleme politice, care impreuna cu consultantii rusi a coordonat fraudarea alegerilor, a primit marti Ordinul de Onoare, una din principalele distinctii ale dictatorului communist de la Chisinau. Tkaciuk a fost consilierul presedintelui moldovean in perioada 2002-2008, dupa care si-a dat demisia fiind ulterior numit seful staff-ului electoral al Partidului Comunistilor, al carui lider este Voronin.

A mai fost decorat si Sergiu Sirbu, care a reprezentat PCRM la Comisia Electorala Centrala pe parcursul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 5 aprilie si care a vegheat ca CEC sa dea rezultatele stabilite de catre Tkaciuk.

Iar cel care a pus in practica frauda, ministrul dezvoltarii informationale, Pavel Buceatchi, a primit ordinul "Gloria Muncii".

 

Surse ale Romanian Global News din cadrul Armatei Nationale a Moldovei prognozeaza ca intr-o perioada nu foarte lunga de timp cei trei, alaturi de Ministrul de Interne, Papuc, vor fi inculpati pentru fraudarea alegerilor din 5 aprilie, chiar daca vor incerca sa scape, fugind la Moscova. Aceleasi surse au declarat ca Vladimir Voronin se va bucura de un tratament special, iar averea imobiliara a familiei Voronin va fi nationalizata, adica intoarsa inapoi poporului de la care a fost furata.

 

Sursa: www.rgnpress.ro

Inapoi

Add a comment

*
*
Care este suma lui 3 si 9?*