votat.eu - RAPORTEAZĂ AICI FRAUDELE alegerilor din 5 aprilie

2009-04-13

www.votat.eu – Acesta ese un site, care vine în ajutorul găsirii fraudelor electorale din 5 aprilie 2009. Există mari dubii că pentru Partidul Comuniştilor au votat persoane decedate cât şi persoane care nu se aflau în ţară”, se scrie pe prima pagină a site-ului. Realizatorii site-ului www.votat.eu te invită să raportezi toate fraudele alegerilor din 5 aprilie, care vor fi transmise spre analiză celor trei partide de opoziţie – PL, PLDM şi AMN.

 

“Un motiv de îngrijorare reprezintă listele electorale în care au fost incluse 2 598 875 de alegători. Aceasta, în condiţiile în care la alegerile parlamentare din 2005, pe liste au fost incluşi 2 270 668. De unde s-au adunat 328 207 alegători în condiţiile în care populaţia RM scade (mortalitatea este mai mare decît natalitatea sau numărul celor care au împlinit 18 ani). Cel mai interesant este pentru cine au votat aceşti 328 207 alegători?”, se scrie pe www.votat.eu.

“Sunt identificate deja mai multe cazuri cînd pe liste au fost găsite persoane decedate sau persoane plecate din ţară şi nu au participat la votare, dar în numele lor cineva a semnat că a ridicat buletinul de vot şi a votat”.

Intraţi aici şi completaţi formularul de mai jos, în numele Dvs şi al rudelor/prietenilor, pentru care sunteţi sigur că au votat sau nu. Informaţia colectată va fi verificată în listele alegătorilor.

“De exemplu, dacă aveţi o rudă decedată în ultimii 4 ani sau vreun prieten plecat peste hotare cu care aţi vorbit şi V-a comunicat că nu a participat la votare - introduceţi-i în sistem. Informaţia va fi verificată în listele electorale, dacă în numele lor cineva a ridicat sau nu un buletin de vot”, precizează www.votat.eu.

Inapoi

Add a comment

*
*
Calculati 1 plus 6.*