Evenimente 3 minutes read

Participă la campania #DragăViitorBoboc

Posted By Gandraman Mirela June 23, 2023

Participă la campania #DragăViitorBoboc

Într-o lume plină de provocări și oportunități, un moment definitoriu în viața fiecărui tânăr este inițierea în mediul universitar. Pentru mulți, acesta este un pas important în direcția unei cariere promițătoare și a creșterii personale. Cu toții ne amintim emoția și entuziasmul acelui an de boboc, când totul era nou și plin de posibilități. De aceea, Asociația ”Grupul de Inițiativă Basarabeană” demarează campania #DragaViitorBoboc, care își propune să creeze o punte de legătură între studenți și viitori boboci, care vor veni la studii în orașul universitar Cluj-Napoca.

#DragaViitorBoboc este mai mult decât o simplă campanie de social media. Scopul campaniei este să informeze viitori studenți despre viața studențească din orașul Cluj-Napoca și să învețe din experiențele voluntarilor GIB.

 

Povești care inspiră

Unul dintre aspectele minunate ale campaniei #DragaViitorBoboc este faptul că studenții cu experiență sunt invitați să-și împărtășească poveștile și experiențele lor din anii de studenție. Fie că este vorba despre provocările întâmpinate, despre succesele obținute sau despre lecțiile învățate, aceste povești pot fi o sursă de inspirație și îndrumare pentru cei aflați la început de drum. Ele pot arăta că orice obstacol poate fi depășit și că, în final, succesul este meritul unui efort susținut și a unei pasiuni neîntrerupte pentru ceea ce faci. Pe de altă parte, bobocii entuziaști și plini de curiozitate au ocazia de a-și adresa întrebările și nelămuririle în legătură cu viața de student în Cluj. Studenții cu experiență sunt acolo pentru a le răspunde și pentru a-i ghida pe această cărare care poate părea inițial necunoscută și plină de incertitudini. Sfaturile primite de la cei care au trecut deja prin aceeași experiență pot fi de neprețuit și pot face diferența în traseul academic și personal al unui boboc.

Cum poți participa la campanie?

Dacă ești student postează pe rețelele de socializare o fotografie sau un videoclip care să ilustreze anii tăi de studenție și folosește hastagul #DragaViitorBoboc, adăugând o poveste scurtă despre propriile tale experiențe, sfaturi pentru anul I și orice altceva crezi că ar fi de ajutor pentru bobocii plini de entuziasm. 

Folosește hashtagul #DragaViitorBoboc pentru a te conecta alături de GIB în această călătorie studențească.

Leave A Comment

Sign in to post your comment or sine up if you dont have any account.